Dat je bij Milsimsport te gek kan airsoften, dat weten we allemaal. Maar speciaal voor de trouwe airsofter hebben we een aantal speciale korting-programma’s en leuke extra’s!

Vrienden van Milsimsport

Als vriend van Milsimsport krijg je standaard 10% korting op de entreeprijs! Daarnaast hebben we scherpe kortingen op producten bij Milsimshop. We vragen regelmatig waar vraag naar is, en zorgen dat dit met korting jullie kant op komt.
https://www.facebook.com/groups/1478950222425420

Huisteam

Is jullie team toe aan een thuisveld? Dan krijg je nog eens 7.5% éxtra korting op de entreeprijs! Dit geldt voor zowel evenementen evenals het veld huren als team. Zo kun je in alle rust oefenen en lol hebben.

Als huisteam verwachten we dat jullie minimaal één keer per jaar langskomen, en onze events op jullie website/FB pagina delen. Zo helpen we elkaar mooi een handje. Ook zijn jullie welkom op de gezellige privé events die we zo nu en dan hebben, met airsoft, BBQ en gezelligheid.

Zelf een evenement organiseren

Wil je zelf een keer een evenement organiseren om te zien hoe het is? Dan kan je het veld van ons huren. Je promoot zelf je evenement en je mag de gehele dag zelf indelen. Wij zorgen dat qua marshals en veiligheidsregels alles op orde is. Heb je serieuze interesse hierin? Neem dan contact met ons op.

Heb je interesse? Logisch! Neem dan contact met ons op.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

It's a replica!