HOERAAAAA!! Het is alweer één jaar geleden dat we alle certificaten van de NABV hebben gekregen! En wat voor een jaar is het geweest, fantastisch!

Wie vaker is geweest weet het maar al te goed: het veld is geen twee keer het zelfde geweest. Het achterste bos is van een open bos een semi CQB bos geworden, inclusief dorpje en wachttoren.
Het middelste donkere bos is nu tijdelijk een vlakte. Dit heeft heel wat mooie acties opgeleverd ondanks de enorme uitdaging die het brengt. En de oude keet is vervangen door een veel luxer clubhuis. De gezelligheid, skirms, weekends en andere dagen waar we met z’n alle bij elkaar kwamen; het was geweldig.

Maar we zijn nog lang niet waar we wezen willen, want we willen echt véél meer. Het open veld zal gaan veranderen, het clubhuis wordt afgebouwd, er komt heel binnenkort een volledig nieuwe website en we hebben nog heel wat toffe dingen in petto. Wij bij Milsimsport kunnen in ieder geval niet wachten!

Deventer Outdoor, vrijwilligers, bezoekers en iedereen die Milsimsport heeft gemaakt wat het is: ontzettend bedankt. OP naar een kick-ass tweede jaar!

Wat is voor jou een mooie herinnering geweest afgelopen jaar op het veld? Laat het ons weten op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

It's a replica!