Dennis Maquiné

Hoi! Ik ben Dennis M. Ooit met het idee gekomen een team te starten, wat en snel een enorm team inclusief eigen veld werd. Ik skirm al jaaaaren, ben even de tel kwijt. Als airsofter vind ik het te gek om evenementen te organiseren.. eindelijk als die-hard airsofter zelf skirms indelen! Ik houd dus een beetje alles in de gaten, help bij het marshallen en regel alles achter de schermen. Nou, tot snel!

Dennis Snapper

Hoi! Ik ben Dennis en ben verantwoordelijk voor de indeling van open skirms. Ook heb je het tegen mij op Facebook! Tevens ben ik “reparateur de la repliqua”. Loop ook elk evenement rond als marshal. Ik ben 21 jaar speel sinds mijn 18e airsoft.

“Steakhouse”k

Hoi! Ik ben Steven en ben verantwoordelijk voor de website, fotografie en loop elk evenement rond als marshal. Ook zal je me ’s ochtends zien bij de introductie. Ik ben 29, speel sinds dag 1 airsoft en heb nog geen skirm hier gemist.

Joost “Giggity” Onwijn

Elloa, ik ben Joost en ben de rechterhand van Dennis, Dennis en Steven. Eigenlijk ben ik het regel mannetje achter de schermen, van opbouwen, koken, tot en met mee denken van events. Mij zul je dan ook vaak tegen komen. Heb je een vraag? Spreek mij dan aan.

Thijs Struker

Hey, ik ben Thijs en ik airsoft al een tijdje. Lid geworden van het team, en blijven hangen. Ik speel graag mee maar speel ook vaak de marshal. Ajeto!

Merijn Nicolai

Hallo mij naam is Merijn. Ik ben een van de vaste Marshals van Milsimsport. Ik zorg ervoor dat jij een super dag hebt met afwisselende missies en speel elementen. Mocht je eventuele vragen of feedback hebben dan sta ik en het marshal team voor je klaar.

Jaap van Tongeren

Hallo! Ik ben Jaap en ben altijd te vinden op het veld. Herkenbaar aan een brede glimlach. Ik ben altijd wel op het veld bezig om het nog mooier en uitdagender te maken.

Jolanda Ligtenberg

Hoi! Ik ben Jolanda en ben een beetje de gastvrouw van het veld. Ik help mee rond het veld en zorg voor extra gezelligheid. Af en toe speel ik zelf ook een potje mee.

It's a replica!