Binnen de airsoft sport zijn er veel manieren hoe je kunt spelen. Milsimsport is altijd op zoek naar nieuwe uitdagende games, maar heeft ook een vast recept van game types.

Team Deathmatch (TDM)
Tijdens TMD is er geen missie. Je rukt zo ver mogelijk op, en je probeert zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Deze game mode wordt veel aan het begin van de dag gespeeld zodat de spelers terrein, team en tegenstander kunnen leren kennen.
Barrel domination
Op het veld staan vier tonnen. Het is aan je team om deze om te draaien met de kleur van je team bovenop. Wanneer je bij het einde van de game de meeste tonnen op jouw kleur hebt wint je team het spel.
Capture the flag (CTF)
Bij capture the flag hebben de twee teams een basis met een vlag. Het is aan het andere team om deze vlag te veroveren en terug te brengen naar de eigen basis.
Flagball
Bij Flagball is er één vlag in het veld. De teams moeten deze veroveren en naar de basis van de tegenstander brengen. Zie het als een voetbal in eengoal.
Storymode
Bij Storymode zal er langer gespeeld worden. Tijdens de game zijn er ontwikkelingen in een verhaal. Teams krijgen updates hoe ze nieuwe punten kunnen scoren. Dit kan zijn van het veroveren van een VIP tot het plaatsen van een item in een gebouwtje.
VIP
Bij VIP is er een belangrijk opvallend en neutraal persoon op het veld. Deze moet dan veroverd worden of naar een bepaalde plek gebracht worden.
Tag
Bij deze airsoft game voor kleinere groepen hoort in eerste instantie niemand bij elkaar. Wanneer je geraakt wordt moet je blijven staan met een hand omhoog. Tikt iemand je aan hoor je bij die persoon. Uiteindelijk blijft er één tegenstander en de rest van de spelers over, tot ook de laatste speler geschoten wordt.

Heb jij een goed idee?

Laat het ons dan weten, we staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Neem contact met ons op.

It's a replica!